About

Aproape la un an de cand am facut acest blog, m-am gandit ca ar fi cazul sa scriu cateva cuvinte despre mine, lucru pe care personal il detest.

Ma cheama Mihnea Irimia, am 26 de ani la data postarii acestui material si ma ocup cu muzica. Detin propriul studio audio din 2002. De atunci si pana acum aproape toti banii castigati i-am investit si reinvestit in ceea ce stiu sa fac mai bine.

Nu sunt o fire prea sociala, lucrez foarte mult si petrec foarte mult timp in studio, am putini prieteni, dar prieteni buni si apropiati. Sunt bine inradacinat in realitate, nu cred in misticism, metafizica si alte porcarii, iar toate aspectele vietii incerc sa le trec printr-un filtru cat se poate de obiectiv si de logic. Vicii: Fumez, beau multa Coca Cola zero, iar programul meu zilnic se potriveste cu unul de pe alt continent..

Am propria firma de productie in domeniul audio-vizual, iar pana in prezent, consider ca am administrat-o OK.

Cam atat. Nu vreau sa las impresia ca-mi fac un CV pe pagina de about, ci doar un mic rezumat cu ceea ce am considerat a fi relevant despre mine.

Ta.

5 Responses to About

 1. […] de compozitia celeilalte parti de soundtrack este Mihnea, totodata si responsabil cu sound-ul, cu furnizarea de cola zero in studio, si cu intoxicarea mea […]

 2. Maysa says:

  Buna Mihnea, te rog din suflet, imi spui si mie cum se numeste sau cine canta melodia de inceput a fiecarui episod Rataciti in Panama? E foarte tare melodia….
  Multumesc.

 3. mihnelis says:

  Buna Maysa. Melodia e compusa si orchestra de mine, am botezat-o LEGEND si are 2 forme putin diferite. Una pentru genericul lung de 1 min si una pentru genericul de 35 de secunde. A fost a doua piesa propusa din trei in total. Multumesc de aprecieri si numai bine.

 4. Maysa says:

  Buna Mihnea! Iti multumesc pentru raspuns… si cred k esti foarte bun in meseria pe care o faci, sper sa si fii apreciat, bravo tie !! La Multi Ani, sanatate si un an nou plin de impliniri!

 5. cipslim says:

  Salut, cred ca blogul e o idee buna(ca si eu am incercat :D)
  Eu zic sa il resuscitezi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: