Salutari

Ma cheama Mihnea Irimia si acesta este unul din blogurile mele. Cine ma cunoaste, stie cu ce ma ocup. Pt cine nu stie, ma ocup si io putin cu muzica si cu dependentele sale intricate. Nu vreau sa dezvolt pe aceasta tema ca nu-mi place sa-mi fac singur reclama, sau chiar sa vorbesc despre mine. Nu pretind ca stiu complet cu ce se mananca lumea asta mare si ciudata a muzicii, dar de-a lungu vremii (10-11 ani de munca activa in domeniu) am inceput sa-mi construiesc subiectiv o proprie realitate la ceea ce observ (oameni, actiuni si interactiuni). Ce voi debita in continuare d-aici va fi un monolog legat mai mult de principii estetice si tehnice legate de partea de audio si de muzica, ce nu are prea mult de a face cu timpul sau cu tehnica aflata mereu in dezvoltare.  Ce-am vrut sa spun? sincer nici io poate nu prea am habar, dar am sa incerc sa ma adresez tehnicianului de studio, sunetistului de evenimente, incepatorului compozitor-orchestrator si celor ce vor sa guste macar putin din nectarul dulce-amar al muzicii. ‘Nough said.

PS: Nu sunt analfabet, dar imi place ca pe internet anumite cuvinte si litere sa le scriu in felul meu. Scuze anticipate daca insult vreun fonetician inrait.

5 Responses to Salutari

 1. Naicu says:

  Bafta, Mihneo! Te bag in blogroll instantaneu!

 2. soundmans says:

  mersi mersi 😀

 3. Andrei Tudor says:

  Bravo Mihnelis….!!!Imi place cum suna tot ce spui…

 4. Andrei Tudor says:

  Ai dreptate … .
  Nu uita Luni … factura… stii tu …

  Glumesc…
  Sunt de acord partial cu tine… Exista totusi niste reguli general-valabile de care putem tine cont si peste care sa venim cu creativitate si curaj, incalcandu-le doar cu un scop estetic…

 5. Vlad says:

  Sa mor daca inteleg ceva din poza aia de la avatarul tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: